GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Şehitkamil Belediyesi Öğretmenler Ortaokulu

May

29 Nisan 1916 tarihinde Osmanlı Ordusunun Irak'ın Kut Bölgesinde İngilizlere karşı kazandığı zafer, her yıl 29 Nisan'da ülkemizde"Kut'ül-Amare Zaferi" olarak kutlanmaktadır.

Okulumuz konferans salonunda Kut'ül Amare Zaferinin 108.yılı coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Nis

Sağlık bakanlığının katkısı ile öğrencilere yönelik verdiğimiz teknoloji bağımlılığı seminerini veren sağlık bakanlığı personellerine ve rehber öğretmeni Melis hocama teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan masa tenisi müsabakasında okulumuz 7/D öğrencisi Abdullah ÇOBAN küçük erkeklerde il üçüncüsü 8/A sınıfı öğrencisi Ahmet BALCI yıldız erkeklerde il 4'üncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim

Nis

Okulumu seviyorum okuluma fidan dikiyorum etkinliği kapsamında öğretmenlerimizin desteğiyle okulumuza 40 adet zeytin fidanı diktik. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

Ağu

2023 Yılında yapılan LGS'de başarı gösterip Nitelikli okullara yerleşen öğrencilerimiz. Öğrencilerimiz üzerinde emeği olan tüm idareci, öğretmen arkadaşlar ve öğrenci velilerimize teşekkür ederiz.

May